Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

DA+Mooi opent in Winterswijk

Aan de Ratumsestraat 29 te Winterswijk is de nieuwe vestiging van DA + Mooi geopend. Deze zaak biedt een totaal en hoogwaardig aanbod op het gebied van gezondheid en schoonheid. De winkel is de grootste DA + Mooi van Nederland.

De eerste honderd klanten ontvangen een cadeautas ter waarde van €50,-. Het enthousiaste team staat klaar om de klanten in hun nieuwe winkel te ontvangen. Tijdens de openingsweek zijn er meerdere activiteiten georganiseerd: demonstraties van bekende merken, stylingadvies voor je haar of je professioneel laten opmaken.

De DA drogist van de familie Oortgiese is al veertig jaar een begrip in Winterswijk. Nu de winkel is verbouwd heeft de Mooi parfumerie ook een plek gevonden in de winkel. DA + Mooi beslaat nu maar liefst 600m². Met een aanbod van meer dan 14.000 verschillende merken met ruim 15.000 producten is er meer dan genoeg gelegenheid tot het ontdekken van nieuwe producten. Ook het nieuwe ‘reformassortiment’ van DA is in de winkel geplaatst. Dit schap bevat warme en koude dranken, broodbeleg, ontbijtproducten, zaden, suikervervangers, glutenvrije producten en meer.

De samenwerking tussen DA en Mooi is inmiddels in negen winkels te vinden. Het totale en hoogwaardige aanbod wordt goed gewaardeerd onder de klanten.