Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Daniël Ninor is verkozen tot Franchisenemer van het Jaar

Franchisenemer Daniël Ninor van New York Pizza heeft de titel Franchisenemer van het Jaar gewonnen. De winnaar werd bekend gemaakt tijdens Franchise en Formulebeurs Onderneem ´t op vrijdag 11 april jl. in Hoevelaken bij Euretco BV. De verkiezing werd dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd.

Ninor, die eigenaar is van een vestiging van New York Pizza in Amsterdam, had de meeste stemmen van  het publiek, kreeg teven de meeste punten van de jury en kreeg de hoogste score voor de bezoeken van de mystery shoppers door Store Support. De ondernemer nam de bokaal voor Franchisenemer van het jaar in ontvangst en kreeg een cheque ter waarde van €500,- om vrij te besteden.

Franchisenemer van het jaar is een verkiezing die wordt jaarlijks wordt georganiseerd waarbij franchisegevers hun franchisenemers , die korter dan twee jaar geleden franchisenemer zijn geworden, kunnen nomineren voor de eretitel Franchisenemer van het jaar. De winnaar wordt elke jaar bekend gemaakt op de Franchise en Formulebeurs Onderneem ’t.