Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Dasja Hendrikx Ondernemer van het Jaar bij Olympia

Bob Lebbink, directeur Franchise, Dasja Hendrikx, Dimitri Yocarini CEO Olympia

Franchisenemer Dasja Hendrikx is 11 februari, gekroond tot Ondernemer van het Jaar 2022. Deze prijs werd afgelopen zaterdag uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in Breda, samen met alle Olympia ondernemers.

Dasja Hendrikx is sinds 2013 ondernemer bij Olympia en zegt: “Deze prijs is de ultieme waardering voor mijn team en alle opdrachtgevers waar we mee samenwerken in de regio Veldhoven en De Kempen. Mijn missie is om mensen in hun kracht te zetten, dat geldt voor alles en iedereen om mij heen. Mijn team, mijn opdrachtgevers, mijn gezin. Dus deze onderscheiding is de bevestiging dat wanneer je echt ergens in gelooft en dat in de praktijk brengt je dit waar kunt maken. Dan inspireer je de mensen om je heen. Samen hebben we dit bereikt en het geeft mij ongelofelijk veel energie om samen met mijn team nog meer mensen en werkgevers aan elkaar te verbinden. Op weg naar een arbeidsmarkt waar iedereen werk doet wat ertoe doet.”

Dasja staat bekend als passievol, lief en een ondernemer in hart en nieren. Ik heb zelf de afgelopen jaren met veel plezier mogen ervaren hoe zij heeft bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van OIympia en hoe zij daarin zelf ook enorm gegroeid is. Het is een eer om deze prijs aan deze topondernemer te mogen uitreiken” zegt Dimitri Yocarini, CEO Olympia.

Volgens haar teamleden staat Dasja altijd achter haar mensen: ‘Wij blijven groeien en dat komt door Dasja. Zij is de drijvende kracht achter het team. Ons werk is betekenisvol om de manier waarop wij mogen werken met haar en voor haar. Dasja is een prachtmens en een voorbeeld voor ons allen. Zij is een ondernemer waar we alles voor doen. Dasja luistert naar teamleden en klanten en zet mensen in hun kracht.’

Verkiezing en criteria

Olympia nomineert elk jaar drie ondernemers voor deze prijs. Op basis van een aantal criteria; zoals groei in omzet, het aantal nieuwe klanten en hun regionale marktaandeel. Daarnaast is er gekeken naar hun bijdrage in de ontwikkeling van Olympia en de onderlinge samenwerking. Naast Dasja waren Sonja Vermeulen, Olympia Den Helder en Mellanie Dellaert, Olympia Dordrecht, genomineerd.

Ontvang gratis meer informatie over Olympia Uitzendbureau

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Olympia Uitzendbureau

×