David Dijkstra nieuwe franchisenemer fit20

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Personal Trainer David Dijkstra gaat binnenkort zijn deuren openen van zijn eigen fit20 studio in het financieel business centrum Forvm, aan het Bouwlingplein 46 in Oosterhout. Deze studio in Oosterhout is de 66e onderneming van de franchiseformule fit20 in Nederland.

De branche waarin Dijkstra aan de slag gaat is niet onbekend voor de ondernemer. “Ik geef al jaren les in WingChung Kung-Fu, een combinatie tussen boxen en cardio. Een hele intensieve sport dus, waardoor ik een goede conditie heb. Sinds ik zelf bij fit20 train sta ik veel steviger en stabieler en zijn mijn conditie en kracht toegenomen. Na wat online research en persoonlijke ervaring was mijn overtuiging van fit20 bevestigd. Met Oosterhout heb ik een zakelijke en persoonlijke binding, prachtig dat ik nu hier aan de slag kan.”

De ondernemer was al op zoek naar een baan als personal trainer en wilde altijd al een ondernemer worden. “De maand van goede voornemens is gestart, en mijn goede voornemen heb ik al in werking gebracht: mijn eigen fit20 studio gaat maandag open. Ik had nooit gedroomd dat ik als franchisenemer aan de slag zou gaan. Maar het is precies goed zo. Ik hoef het wiel niet opnieuw uit te vinden, alles is geregeld en uitgedacht. En daarnaast kan ik altijd terugvallen op mijn collega’s. Als ondernemer spreekt de formule me aan,  omdat het me de vrijheid geeft een eigen bedrijf te runnen en tegelijk te weten dat je het met z’n allen doet.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise