De 4e FranchiseFormules Netwerkmiddag

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Netwerk
Op woensdag 18 mei 2011 (13;00 – 18;00 uur) vindt in DeFabrique® in Utrecht weer de FranchiseFormules Netwerkmiddag plaats. Het centrale thema dit jaar:

‘Social Media & Nieuwe Marketing voor franchiseformules’.

Tijdens de 4e editie van de Netwerkmiddag komen sprekers aan bod die allen expert zijn op dit vakgebied. Dagvoorzitter Richard van Hooijdonk (MarketingMonday), wetenschappers van Nyenrode Business Universiteit en Nicole Verburg van de franchiseformule Rituals zullen tijdens interactieve voordrachten ingaan op wat men ook wel noemt “het belang van sociale innovatie”. Er komen allerlei onderwerpen aan bod met betrekking tot de overgang van Marketing 1.0 naar Marketing 2.0. Ook wordt er uitgebreid ingegaan op de strategische inzet van social media als Twitter, YouTube, LinkedIn en Facebook.

Het geven van concrete en praktisch toepasbare handvatten voor formules staat deze middag centraal. Bezoekers krijgen veel nieuwe informatie, interessante tips, relevante cases en verrassende onderzoeksresultaten voorgelegd waar men in de praktijk mee aan de slag kan. Klik hier voor het gehele artikel.

dinsdag 22 maart 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise