Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren Bezorgrestaurant in Zwolle ter overname aangeboden

Nu de heftigste tijd voor zijn restaurant voorbij is en het post-covid tijdperk aangebroken lijkt, gaat in Zwolle de focus van Erik Jansen weer volledig op zijn restaurant. Dit betekent ook dat hij op zoek is naar een ondernemer die zijn De Beren Bezorg-vestiging over wilt nemen.

Bezorgrestaurant De Beren Zwolle

Bezorgrestaurant De Beren Zwolle is gelegen op een prominente locatie in Zwolle-Centrum aan de Pannekoekendijk. Deze straat is één van de belangrijkste doorgangswegen van en naar het centrum en derhalve een echte zichtlocatie.

Gedurende de eerste lockdown viel het Erik op dat er een enorme vraag was naar de bezorging van zijn gerechten. Het afhalen en bezorgen beviel Erik zo goed dat hij al snel een besluit nam om ook een bezorgrestaurant te openen. Jansen geeft aan dat hij de thuisblijvers in gemeente Zwolle beter tegemoet wilde komen. ”Door onze centrale ligging kunnen we niet alleen huishoudens goed bereiken, ook zijn we een ideale werkplek voor de jongeren in de buurt,” aldus Jansen.

Jansen geeft aan dat beide restaurants goed te combineren zijn. Wanneer de restaurants weer op volle capaciteit draaien, kan Jansen blijven zorgen voor een optimale bezorging en afhaal vanuit het bezorgrestaurant. Toch moet Jansen door de huidige marktomstandigheden als ondernemer zijnde zich weer volledig focussen op de klantbeleving in zijn restaurant. Om dit doeleinde te vervullen is Jansen op zoek naar een ondernemer die het bezorgrestaurant over wilt nemen en zich volledig kan focussen op het bezorgen en afhalen van de maaltijden.

Marktgebied Zwolle

Het verzorgingsgebied van Bezorgrestaurant De Beren Zwolle heeft veel potentie. Het gehele verzorgingsgebied heeft meer dan 60.645 inwoners verdeeld over ruim 31.960 huishoudens. Daarnaast heeft de gemeente een grote bedrijvigheid met werkgelegenheid met meer dan 3.443 bedrijfsvestigingen verspreid door de stad.

Ontvang gratis meer informatie over De Beren bezorgrestaurants

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

De Beren bezorgrestaurants

×