Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren bezorgrestaurants annuleert open dag en organiseert webinar

De Beren bezorgrestaurants anticipeert op de huidige coronamaatregelen en organiseert een webinar in plaats van een geplande open dag op 27 maart in Arnhem.

“Nu het niet verstandig is om fysiek bij elkaar te komen plannen we het voorlopig even digitaal, op deze manier kunnen we toch doorgaan en potentiele franchisenemers blijven informeren over onze formule. We hopen op net zoveel aanmeldingen voor deze webinar als onze succesvolle open dag afgelopen januari,” aldus Sander Vlaanderen, Manager Expansie & Acquisitie van de formule.

Doorgaan tijdens de coronacrisis

Nederland telt zo’n 115 horeca-franchiseformules (FSIN 2018) en dit aantal groeit. Binnen de totale foodmarkt is delivery het snelst groeiende segment. De keus voor een eigen bezorgrestaurant is dan ook niet vreemd, maar hoe weet je welke formule het beste bij je past? Sander vertelt: “We proberen toekomstige franchisenemers tijdens de webinar een zo realistisch mogelijk beeld te geven van de dagelijkse gang van zaken binnen een bezorgrestaurant. De recente maatregelen rond het Coronavirus maken een fysieke open dag momenteel onmogelijk en het is bovendien onverstandig. Maar, het biedt ruimte voor creatieve oplossingen waardoor wij onze zoektocht niet hoeven te staken. Bij oprechte interesse na de webinar, volgt – wanneer het coronavirus bestreden is – een meeloop dag in een bezorgrestaurant waarbij vragen kunnen worden gesteld aan een franchisenemer. Transparantie staat voorop en vragen over de rechten en plichten van zowel franchisenemer als franchisegever worden tijdens de webinar uitgebreid beantwoord.”

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden om meer te weten te komen over een eigen vestiging van De Beren bezorgrestaurants in Arnhem of omliggende steden zoals Ede, Nijmegen en Veenendaal. Maar ook als er interesse is in een vestiging elders in Nederland is het raadzaam om de webinar te volgen. “Ons doel is om landelijke dekking te bereiken, dus ondernemers uit andere regio’s zijn ook van harte welkom.” Aanmelden kan via S.vlaanderen@beren.nl.

[box]Wil je meer weten over De Beren bezorgrestaurants? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×