Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren bezorgrestaurants biedt potentiële franchisenemers een kijkje in eigen keuken

Wie het goede voornemen heeft om in 2020 de stap naar het ondernemerschap te maken, kan er goed aan doen om op vrijdag 31 januari de eerste editie van de ‘Discovery Days’ van De Beren bezorgrestaurants in Amsterdam bij te wonen.

“Deze dag staat in het teken van transparantie richting onze toekomstige franchisenemers; ieder met vragen over het ondernemen bij De Beren is van harte welkom,” aldus Sander Vlaanderen, Manager Expansie & Acquisitie bij De Beren bezorgrestaurants.

Transparantie is belangrijk

De restauranttak van de horecaformule heeft al meerdere – succesvolle – Discovery Days achter de rug en geeft hier in Zwolle een vervolg aan op 20 januari. “Een goed voorbeeld doet goed volgen,” zegt Sander. “Het opzetten en runnen van een bezorgrestaurant is met niets te vergelijken. Tijdens onze Discovery Day ontdekken geïnteresseerden alle ins en outs en geven we ze een open en eerlijke blik op het ondernemen bij De Beren bezorgrestaurants. Het starten van een eigen onderneming vergt veel tijd en doorzettingsvermogen, wat het leven van een beginnende franchisenemer behoorlijk beïnvloedt. Transparantie is daarom uiterst belangrijk. We begrijpen dat er veel vragen kunnen zijn, deze worden allemaal beantwoord tijdens de Discovery Day.”

De eerste editie

De eerste Discovery Day voor de bezorgrestaurants vindt plaats in de vestiging aan de Hobbemakade 72H in Amsterdam-Zuid, aanmelden kan bij Sander via S.vlaanderen@beren.nl, of onderstaande link. “Waar beter te beginnen dan in ‘het hol van de leeuw’? Hier kunnen we alles laten zien zoals het in werkelijkheid is. Deze vestiging is ook nog eens klaar om gerund te worden door een enthousiaste, gemotiveerde franchisenemer, wie weet zien we hem of haar op 31 januari. Dat zou natuurlijk fantastisch zijn.”

Over De Beren bezorgrestaurants

De Beren bezorgrestaurants bezorgt de lekkerste vlees, vis en vega(n) gerechten bij je thuis, of op het werk. De doelstelling van de formule is om de komende jaren landelijke dekking te bereiken. Om dit te realiseren is de formule op zoek naar gemotiveerde ondernemers (in de dop) die de stap naar het ondernemerschap willen wagen.

[box]Meld je hier aan voor de open dag(en)[/box]
×