Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren bezorgrestaurants blijft groeien in 2018

De Beren bezorgrestaurants is hard op weg de doelstellingen voor 2018 te bereiken. De horecaketen had als uitbreidingsdoelstelling het openen van 8 nieuwe vestigingen en dit aantal is al bijna behaald. De formule is populair. De Beren kende in 2017 al een omzetgroei van 35 procent ten opzichte van 2016.

Uitbreiding De Beren bezorgrestaurants

In de planning staat een splitsing van het bezorgrestaurant in Dordrecht en het openen van bezorgrestaurants in Rijswijk, Alkmaar en Almere. Dinsdag 12 juni zal ook De Beren Tilburg feestelijk heropend worden na een flinke make-over. Daarnaast werd er ook een mijlpaal behaald met de opening van alweer de 20e vestiging van De Beren bezorgrestaurants op donderdag 31 mei 2018 in Leidsche Rijn.

De nieuwe vestiging in Leidsche Rijn is de tweede voor franchisenemers Baris Arabaci en Kim van der Heijden. Zij zijn samen ook eigenaar van de succesvolle vestiging aan de Van Hogendorplaan in Vlaardingen. Baris Arabaci: “Deze vestiging biedt ons de mogelijkheid om mee te groeien met het succes van De Beren. Het voelt goed om bezig te zijn met meer dan alleen het bezorgen van maaltijden. We gaan verder dan dat, we maken berenvrienden door het hele land.”

Groeimogelijkheden binnen franchise

Het openen van een tweede vestiging in Leidsche Rijn laat zien dat franchisenemers ook een groei kunnen doormaken binnen de franchiseketen. Toch zoekt De Beren ook nog nieuwe franchisenemers voor nieuw te openen vestigingen. “We zijn constant bezig met de zoektocht naar gepaste locaties om nieuwe vestigingen te openen, maar het begint allemaal bij het vinden van die juiste ondernemer. Wij als organisatie spelen een grote rol bij het opstarten van de eigen onderneming en bieden de franchisenemer doorlopende ondersteuning op onder andere het gebied van inkoop en marketing. In combinatie met de juiste franchisenemers kunnen we ons inzetten om heel Nederland berenvriend te maken”, aldus Harrit Boonstra, marketing manager van De Beren bezorgrestaurants.

De Beren in Utrecht

Ook in de regio Utrecht zal het aantal berenvrienden binnenkort flink gaan stijgen, want naast de opening van het bezorgrestaurant in Leidsche Rijn, staat er in juni 2018 ook een nieuw te openen De Beren restaurant in centrum Utrecht op de agenda. De inwoners van Utrecht zullen dus zowel uit, als thuis van de populaire berengerechten kunnen genieten.

×