Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren bezorgrestaurants overgenomen

De Beren heeft in een persbericht laten weten dat De Beren Restaurants en De Beren Bezorgrestaurants per 1 juni samen gaan, eerstgenoemde neemt de bezorgrestaurants over. “Hiermee breekt een nieuw tijdperk aan in de geschiedenis van De Beren, waarin niet alleen geopereerd wordt onder één merk, maar De Beren restaurants en bezorgrestaurants ook daadwerkelijk samengaan.” Aldus Ad Schaap, eigenaar van De Beren Restaurants.

De Beren telt op dit moment 44 restaurants door heel Nederland. De 22 bezorgrestaurants worden hier nu aan toegevoegd. Voorlopig blijft alles zoals men gewend is, maar er wordt wel hard gewerkt aan een gezamenlijk beleid om de bezorgformule te integreren in de organisatie. De Beren telt op dit moment 44 restaurants door heel Nederland. De 22 bezorgrestaurants zijn hier nu aan toegevoegd. Voorlopig blijft alles zoals men gewend is, maar wordt er momenteel hard gewerkt aan een gezamenlijk beleid om de bezorgformule volledig te integreren in de organisatie.

“We zijn unaniem van mening, dat het samenvoegen van de beide formules veel mogelijkheden met zich meebrengt.” Aldus Martijn Jansen.

Historie

De Beren startte in 1984 met de opening van haar eerste restaurant in Rotterdam. Vervolgens ontstond in 2001 de bezorgtak. Martijn Jansen nam de Bezorgbeer zoals het toen nog heette vijftien jaar geleden over en bouwde het concept uit tot een franchiseorganisatie met nu 22 locaties. Voor de consument waren de restaurants en bezorgrestaurants al één geheel, in de praktijk was dit echter niet zo.

‘’In de coronatijd is wel gebleken dat er veel behoefte is aan bezorging. Wij zijn van mening dat de bezorg- en restaurantmarkt elkaar alleen maar kunnen versterken. De overname biedt onze ondernemers de kans om het verzorgingsgebied beter te benutten. Martijn en ik zijn ervan overtuigd dat dit de beste beslissing is voor de toekomst van ons merk.’’ Aldus Ad Schaap.

[box]Wil je meer weten over franchisen bij De Beren? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×