Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren blijft groeien met bezorgtak

Een aantal weken geleden opende De Beren samen met franchisenemer Erik Jansen een bezorgrestaurant in Zwolle. Jansen is een bekende binnen de Zwolse regio én de franchiseformule. Op nog geen 200 meter afstand van de nieuwe bezorgvestiging runt hij namelijk al meerdere jaren een De Beren restaurant.
Behoefte tijdens lockdown

Tijdens de eerste lockdown ontdekte Erik dat de behoefte naar zijn gerechten, die hij in het restaurant serveerde, groot was. Hij heeft hierop geanticipeerd en kwam snel tot de keuze voor een nieuwe vestiging, met een focus op delivery.

“‘Ik wilde thuisblijvers in Zwolle nóg beter tegemoetkomen en hoe kan dat beter dan met een bezorgrestaurant? Door onze centrale ligging kunnen we niet alleen huishoudens goed bereiken, ook zijn we een ideale werkplek voor de jongeren in de buurt,” aldus franchisenemer Erik Jansen.

“Na de lockdown focussen we ons in het restaurant weer volledig op de gastbeleving. Om die reden was een nieuwe locatie nodig die speciaal ingericht is om het bezorgen en afhalen te faciliteren.”

De Beren bezorgrestaurant Hengelo

Op dinsdag 22 juni opent er een nieuw De Beren bezorgrestaurant in Hengelo. De vestiging opent aan de Marskant en levert dinsdag zijn eerste bestellingen. Afhalen is ook mogelijk aan de Marskant. De Beren verwacht dat ongeveer 80 procent van de maaltijden wordt bezorgd.

 

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over De Beren![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×