Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren breidt uit naar Apeldoorn

Franchiseformule De Beren opende op donderdag 22 februari jl. zijn deuren in Apeldoorn. Dit is de 34ste vestiging van de horecaketen. Het restaurant heeft een uitzichtrijke ligging en kijkt uit op het Apeldoorns kanaal en is nog op zoek naar een franchisenemer voor deze vestiging.

Eerder dit jaar maakte De Beren bekend, dat zij minimaal vijftien nieuwe vestigingen willen openen in 2018. Het restaurant in Apeldoorn heeft de primeur. Horeca-eigenaar Ad Schaap vertelt: ‘‘Dit is de eerste opening van 2018, en wat voor één! Met de ligging in het bruisende centrum, aan het water is het restaurant een fijne horecaspot voor het Apeldoornse publiek.’’ Het pand, waar eerder restaurant De Brugwachter gevestigd was, heeft een volledige metamorfose ondergaan. Het interieur is door het gebruik van robuuste meubelen en natuurlijke materialen voorzien van een huiselijke sfeer.

Het restaurant is elke dag geopend vanaf 11.30 uur en gasten kunnen er terecht voor zowel een lunch, diner als borrel.

De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland.

Het nieuwe restaurant in Apeldoorn is helemaal af maar zoekt nog wel een enthousiaste franchisenemer. Is dit interessant voor u? Klik hier voor meer informatie en dien een informatieaanvraag in!

×