Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren breidt uit naar Nederweert

Restaurant De Beren, beroemd om zijn iconische spareribs en uitnodigende ambiance, opent vandaag een nieuwe locatie in Nederweert. Deze opening is bijzonder, omdat De Beren voor het eerst een vestiging opent binnen een hotel. Gevestigd in Hotel Rosveld, biedt De Beren Nederweert een ideale plek voor zowel lokale inwoners als zakelijke reizigers. Het restaurant is perfect geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, informele borrels, lunches en diners, alles onder één dak.

“Nederweert is een veelbelovende locatie voor restaurant De Beren. De plek is toegankelijk en het hotel had nog niet eerder een inpandig restaurant. Nu kunnen zowel hotelgasten als gasten van buitenaf op een laagdrempelige manier genieten van onze gerechten en uitstekende service,” aldus franchisenemer Sanne Cox.

Een waardevolle uitbreiding voor Cox & Co

Sanne Cox, 36 jaar, leidt als algemeen directeur van Cox & Co elf horecazaken in Noord-Brabant en Limburg. De Beren Nederweert is een waardevolle aanvulling op haar bestaande horecafamilie, waaronder Piet Friet, Schnitzelparadies en Bufkes. “De opening van De Beren in Nederweert is voor ons een mijlpaal en een spannende nieuwe stap,” vertelt Sanne. “Met onze ervaring in de horeca zijn we ervan overtuigd dat we een geweldige toevoeging zullen zijn aan de restaurant-scene van Nederweert. We kijken er enorm naar uit om onze gasten te verwelkomen en ze te laten genieten van onze heerlijke gerechten en gastvrijheid waar De Beren al zo lang bekend om staat.” Na de succesvolle lancering van De Beren Roermond in 2019 is De Beren Nederweert het tweede De Beren-restaurant dat Sanne opent.

De Beren: al 40 jaar een begrip

Wat begon in 1984 als een bescheiden eetcafé aan de Noordsingel in Rotterdam, is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest prominente horecaketens van Nederland. Met meer dan 48 restaurants en 32 bezorgrestaurants verspreid over het land, heeft De Beren een solide reputatie opgebouwd voor smakelijke gerechten en gastvrije service.

“Cox & Co is in 1926 opgericht door de moeder van mijn opa. Het begon met een café bij een tankstation in Maalbroek, dicht bij de Duitse grens. Inmiddels heeft Cox & Co elf horecazaken in Limburg en Noord-Brabant in beheer en met de opening van De Beren Nederweert staat de teller op twaalf,” aldus Sanne. In 2015 begon zij als medewerker bij het familiebedrijf, groeide door tot algemeen manager en uiteindelijk tot algemeen directeur. In 2019 namen Sanne en haar broer en zus het familiebedrijf over van hun vader, Wim Cox, en zij vormen nu de vierde generatie aan het roer. “In 2026 vieren we ons honderdjarig bestaan!”

Met een sterke focus op maatschappelijke betrokkenheid en duurzame groei, blijft Cox & Co zich inzetten voor de gemeenschap. “Mijn droom voor Cox & Co is dat het nog succesvoller wordt, zodat we meer winst genereren en ons potje voor maatschappelijke betrokkenheid kunnen vergroten,” zegt Sanne. “Dit stelt ons in staat om medewerkers die het financieel moeilijk hebben beter te ondersteunen, meer te investeren in goede doelen en bepaalde stichtingen te sponsoren. Een van de voorwaarden die mijn vader stelde voor de overdracht, was dat een vast percentage van de EBITDA moet gaan naar sponsoring van organisaties en donaties aan goede doelen.”

De opening van De Beren Nederweert markeert een nieuwe stap in de groei van het familiebedrijf en versterkt de positie van De Beren als geliefde horecaketen in Nederland.

Ontvang gratis meer informatie over De Beren restaurants

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

De Beren restaurants

×