De Beren is op zoek naar 500 koeriers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Horecaformule De Beren zoekt 500 koeriers om aan de groeiende vraag van de consument te kunnen blijven voldoen. Momenteel kampt De Beren met een tekort aan scooterkoeriers, en hierin is zij niet de enige. De bezorgformule zet voor het bezorgen van haar maaltijden niet alleen scooterkoeriers, maar ook fietskoeriers in.

Waar de fietskoeriers, voorzien van speciale bezorgfietsen, maaltijden binnen een korte afstand ten opzichte van de vestiging kunnen bezorgen, worden voor de langere afstanden scooterkoeriers ingezet.

Volgens Martijn Jansen, eigenaar van De Beren bezorgrestaurants, heeft dit tekort meerdere oorzaken. “Dit is een gevolg is van enerzijds het vervroegen van het halen van het autorijbewijs en anderzijds de populariteit van maaltijdbezorgdiensten.” De oplossing voor het tekort is nog niet gevonden, wel is De Beren in gesprek met verschillende rijscholen om het halen van het scooterrijbewijs aantrekkelijker te maken.

De Beren wil zo veel mogelijk mensen in Nederland kunnen voorzien van haar gerechten, thuis én op het werk. Met de nieuwe vestigingen en groeiende bestaande vestigingen zijn ze hard op weg deze ambitie te realiseren. Voor 2018 staan er al 3 nieuwe openingen gepland, daarnaast wordt er uitgekeken naar nieuwe locaties in Arnhem, Utrecht en de regio Haaglanden.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.