Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren lanceert Legacy 84′ custom sneakers

Met trots kondigt De Beren de lancering aan van een exclusieve, op maat gemaakte sneaker ter ere van hun 40-jarig bestaan. In samenwerking met de bekroonde sneakerontwerper Roel van Hoff, wiens eerdere werk voor bekende namen als Pathé, Gucci en Armin van Buuren alom geprezen is, heeft De Beren een uniek paar sneakers laten creëren die de volledige essentie van het merk weerspiegelt: de LEGACY ’84. En hier is goed nieuws voor alle De Beren-fans – dit exclusieve paar kan binnenkort van jou zijn.

Unieke samenwerking

Een samenwerking van Betekenis Ter ere van hun 40-jarig bestaan heeft De Beren iets buitengewoons in petto. Een sneaker die volledig is ontworpen in lijn met hun kenmerkende stijl, met de naam LEGACY ’84. Slechts één paar van deze sneakers zal beschikbaar zijn voor het publiek, waardoor het een waar verzamelobject wordt. In samenwerking met de vooraanstaande sneakerontwerper Roel van Hoff is het gelukt om een stukje De Beren-geschiedenis te integreren met het eigentijdse karakter van het merk, en dit te vertalen naar de custom Jordan 1. Van Hoff is niet zomaar de eerste, de beste ontwerper – hij heeft titels als “Winner silver European shoe championship” en “Winner gold European shoe championship” op zijn naam staan.

Collector’s item

Een pronkstuk voor verzamelaars met zijn herkenbare en iconische ontwerp neemt de LEGACY ’84 je mee op een reis door 40 jaar De Beren-geschiedenis. De sneaker wordt gekenmerkt door de kenmerkende petrolkleurige accenten, die onder andere terugkomen in de lip van de schoen als knipoog naar het ‘vachtje’ van De Beren. Verschillende tinten petrolkleurig leer worden gebruikt voor een diepte-effect, en speciaal goudkleurig randverf wordt toegepast om de randen te accentueren – een eerbetoon aan alle medewerkers die door de jaren heen hebben bijgedragen aan de glans van De Beren-restaurants. Als knipoog naar het verleden is ook het oude logo te vinden aan de binnenkant van de schoen.

Maak kans op dit unieke stukje geschiedenis

Om de lancering van de sneaker te vieren, organiseert De Beren een winactie. Vanaf vandaag maken alle gasten en fans kans om dit verzamelobject te winnen. Om deel te nemen, hoef je alleen je gegevens achter te laten op de website en te motiveren waarom jij de trotse eigenaar van de LEGACY ’84 moet worden.

Over De Beren

In 2001 werd in Rotterdam-Noord de allereerste vestiging van De Beren Bezorgrestaurants geopend. De ‘Bezorgbeer’ zoals het toen nog heette, is ontstaan uit het succes van de toenmalige eetcafés om in te spelen op het hectische bestaan van de consument. Dit bleek een hele geslaagde zet, want vestiging na vestiging volgde snel! Vandaag de dag zijn De Beren Bezorgrestaurants franchise uitgegroeid tot een zeer sterke, professionele en bruisende franchiseformule. Snelheid en service zijn van essentieel belang. Elke bestelling bereiden we vers, om vervolgens warm en compleet met een grote glimlach te bezorgen!

 

Ontvang gratis meer informatie over De Beren restaurants

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

De Beren restaurants

×