Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren naar Amersfoort

De Beren eetcafés is op dit moment bezig met de bouw van hun 23e vestiging. Deze vestiging zal 2 december a.s. geopend worden in Amersfoort aan het Eemplein. Daarmee is het laatste pand wat nog leeg stond aan het Eemplein gevuld.

De nieuwe locatie van de franchiseformule bevindt zich op een mooie locatie in Amersfoort. ‘’Door de diversiteit aan horeca, de goede bereikbaarheid en uiteraard het Eemhuis vonden wij dit een toplocatie voor een nieuwe vestiging,’’ aldus de franchisenemer Chia Ping Chan-Kuo.

Vanaf 2 december a.s. zal de vestiging in Amersfoort dagelijks geopend zijn voor zowel lunch als diner. Het café biedt plaats aan 240 man die vespreid kunnen zitten over drie verdiepingen. In het voorjaar zal verder uitgebreid worden met een terras erbij. De nieuwe vestiging krijgt een zeven meter lange bar en er zullen diverse speciale bieren en wijnen geschonken worden.   

Met de opening van de vestiging in Amersfoort zijn er binnenkort alweer 23 vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht. Tevens heeft de formule inmiddels 16 vestigingen van de Bezorgbeer om maaltijden aan huis te bezorgen en vaart er een Beren Boot door de havens van Rotterdam.