De Beren nu ook in Gelderland met eerste restaurant voor Arnhem

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Na vestigingen in provincies door het hele land behoort nu ook Gelderland tot één van de vestigingsplaatsen van franchiseformule De Beren. In de hoofdstad van de grootste provincie van Nederland opent in november de 27ste vestiging van De Beren. “We vonden Arnhem altijd al een mooie stad, waar we graag een restaurant wilden openen. Bij deze locatie hadden we meteen een goed gevoel” vertelt Ad Schaap, franchisegever van De Beren restaurants.

Horecabaas Schaap was al een tijdje op zoek naar een geschikte locatie nabij het Centraal Station in Arnhem. Midden in de Oude Stationsstraat op de looproute naar het centrum én direct naast de bioscoop van Pathé, vond de succesvolle horecaondernemer de Berenspot.

Op 1 november gaat de verbouwing in het pand van start om vervolgens drie weken later officieel de deuren te openen voor het Arnhemse publiek. Een bezoek aan deze vestiging van De Beren is door de ligging te combineren met een bezoek aan de bioscoop. Gasten kunnen gebruik maken van het Beren Bios arrangement. Daarbij kan voor €26,50 genoten worden van een drie-gangen-keuzemenu én ontvangt de klant een bioscoopkaartje voor een film naar keuze.

Bent u geïnteresseerd in deze formule? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.