Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren onthult omzetcijfers van 2017

Begin februari werden tijdens het jaarlijkse nieuwjaarsevent de omzetcijfers van 2017 van De Beren bekend. Afgelopen jaar opende horecaketen De Beren acht nieuwe vestigingen in Nederland. Dankzij de goed presterende vestigingen is de omzet met 35% gegroeid ten opzichte van het jaar er voor.

Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants vertelt: “Dit is een prestatie waar we ontzettend trots op zijn. Mede door de juiste mensen om ons heen te verzamelen, bereiken wij met elkaar wat we willen en bepalen we ons eigen succes. Samen met de franchisenemers, managers en alle medewerkers weten we De Beren elk jaar naar een hoger niveau te tillen!”

In 2017 opent De Beren nieuwe vestigingen door heel het land. Waar de keten vooral bekend was in Zuid-Holland, de regio waar ‘De grote Berendroom’ 34 jaar geleden begon, genieten zij nu van een landelijke naamsbekendheid. De beren heeft het doel om dit jaar minimaal 15 vestigingen te openen. Deze maand opent De Beren een zaak in Apeldoorn en in april opent een vestiging in Groningen. Het geheim? “Als ondernemers blijven wij onszelf ontwikkelen en uitdagen: voor ons bestaan er geen grenzen in het groeien en dromen. Daarnaast vinden we het belangrijk om naar onze medewerkers te kijken wanneer het goed gaat, en in de spiegel te kijken als het slecht gaat, niet andersom!” vertelt Martijn Jansen, eigenaar van De Beren bezorgrestaurants.

×