De Beren opent 44ste vestiging in Hoogeveen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Beren zet voor het eerst voet aan wal in de provincie der hunebedden: Drenthe. Op de plek waar voormalig horecaketen Het Postkantoor gevestigd zat, begint De Beren met frisse zin aan een nieuw avontuur met een nieuw restaurant. De inwoners van Hoogeveen en omstreken zijn vanaf vandaag welkom aan de Van Echtenstraat 35 om de gerechten van De Beren zelf te ervaren. Om de opening te vieren, maken gasten die reserveren kans op een Mini voor een weekend inclusief diner voor twee.
Verrijking voor Hoogeveense stadsbeleving

Het De Beren restaurant vestigt zich midden in het bruisende centrum van Hoogeveen op de plek waar voorheen het welbekende Grand Café Het Postkantoor gevestigd zat. Afgelopen november werd de overname van drie vestigingen van Het Postkantoor in Drenthe al bekend gemaakt en na een fikse verbouwing trapt Hoogeveen de reeks af. Het De Beren filiaal aan de Van Echtenstraat is in een waar Berenjasje gestoken. Gasten die gewend waren neer te ploffen bij Het Postkantoor kunnen vanaf nu ook bij De Beren terecht voor een uitgebreide lunch, diner en borrel.

Voor het eerst in de geschiedenis van De Beren opent dit filiaal haar deuren tot in de late uurtjes: feestgangers kunnen hier straks – wanneer dat weer is toegestaan – in de weekenden terecht voor een dansje en een drankje. Het team staat te springen om heel Hoogeveen en omstreken Berenvriend te maken. Wie de zaak gaat runnen is nog onbekend:

De Beren is nog op zoek naar een geschikte ‘local hero’ die de Drentse vestiging gaat runnen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.