De Beren opent vestiging in Leerdam

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Het centrum van Leerdam krijgt medio december een nieuwe vestiging van restaurantketen De Beren. De Beren heeft gekozen voor een locatie aan de rivier de Linge. “De locatie van het restaurant is uniek. Dit was voor ons de doorslag om daar een nieuwe vestiging te openen. We hopen snel de gasten te verwelkomen in ons nieuwe restaurant”, vertelt Ad Schaap, eigenaar van De Beren.

“Een centrale ligging is voor ons erg belangrijk. De locatie is een start- of eindpunt voor wandelaars, fietsers en het winkelende publiek. Zij kunnen hun dag beginnen of eindigen met een heerlijke lunch of diner met uitzicht op de rivier. We zijn op dit moment ook in gesprek met een lokale partij om sloepen te verhuren, allemaal mooie plannen dus.”

Het pand, waar eerder restaurant De Prikkelinge gevestigd zat, ondergaat een volledige metamorfose. Het balkon rondom verdwijnt en de gevel wordt gelijk getrokken met de gevel van de begane grond. Hierdoor ontstaat een grotere ruimte op de eerste verdieping. Verder wordt het restaurant voorzien van een moderne uitstraling. De verbouwing is inmiddels van start gegaan, na verwachting opent het restaurant medio december de deuren voor het Leerdamse publiek.

Ook een eigen De Beren restaurant te openen? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website