Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren organiseert Franchise open dag

De Beren restaurants is hard aan het groeien. Om verdere groei te realiseren is de horecaketen altijd op zoek naar ervaren leidinggevenden en bestaande horecaondernemers die een passie hebben voor gastvrijheid, gastwaardering en de best mogelijke Berenbeleving. De horecaketen organiseert een open dag om meer informatie te geven over het ondernemerschap bij De Beren.

Franchise open dag

Overweeg je je aan te sluiten bij De Beren restaurants of De Beren bezorgrestaurants, maar heb je nog een aantal vragen? Of weet je niet hoe je moet beginnen? De Beren organiseert ieder kwartaal een open dag om meer informatie te geven over het ondernemerschap bij De Beren. Tijdens deze open dag maak je kennis met De Beren als bedrijf en als franchise organisatie. Je ontvangt informatie over de periode voor de start, maar ook over de samenwerking als je je eigen vestiging hebt geopend. De eerstvolgende open dagen vinden voor De Beren restaurants plaats op maandag 20 januari in Zwolle en voor De Beren bezorgrestaurants op vrijdag 31 januari in Amsterdam.

Ben jij enthousiast over De Beren formule en weet je deze succesvol toe te passen in jouw eigen vestiging? Lees dan snel verder voor de actuele mogelijkheden.

[box]Meld je hier aan voor de open dag(en)[/box]
×