Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren restaurant geopend op Rodaboulevard in Kerkrade

Franchisenemer Daan Engels opent een nieuw De Beren restaurant in Kerkrade. Het restaurant is vlakbij het stadion van Roda JC gevestigd. Eigenaar Daan is een echte horecaman. Zijn familie werkt al meer dan 100 jaar binnen de horecabranche. De mogelijkheid om een De Beren restaurant te kunnen openen zag de ondernemer als een prachtige kans.
De Beren op de Rodaboulevard

Vijf jaar geleden kwam Daan, de horecaondernemer uit regio Parkstad Limburg, tijdens een uitstapje naar Rotterdam in aanmerking met het concept van De Beren. Toen al zeiden Daan en zijn vrouw Marieke van de Ruijt tegen elkaar: “deze zaak zou het geweldig doen op de Rodaboulevard.” Toen het stel hoorde dat het restaurant daadwerkelijk gevestigd zou worden bij het Leisure Dome, heeft Marieke direct contact opgenomen met De Beren.

Thuishaven Roda JC

Ondanks de pandemie besluit de franchiseformule het restaurant op het bedrijventerrein Rodaboulevard te openen. De locatie is de thuishaven van Roda JC. Supporters beschikken nu over de mogelijkheid om voor de wedstrijd een hapje te eten of om na afloop een borrel te drinken bij het nieuwe restaurant.

Het restaurant heeft plek voor 175 gasten. Voor grote gezelschappen biedt ondernemer Daan diverse groepsarrangementen aan. Het nieuwe restaurant beschikt over de typische De Beren huisstijl: een grote bar, luxe banken en comfortabele zitjes. In de keuken worden vlees-, vis- en vega(n) gerechten bereid op de houtskoolgril.

×