Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren restaurants opent 42ste vestiging op Breepark Breda

Bredanaren kunnen vanaf dinsdag 26 november aanschuiven voor een uitgebreide lunch, een royaal diner of een gezellige borrel bij De Beren restaurants. De Rotterdamse restaurantketen opent haar 42ste vestiging pal naast bioscoopgigant Kinepolis op het grootste evenementengebied van het zuiden: Breepark in Breda.

Het Bredaase filiaal wordt gerund door het enthousiaste Franchiseduo Jurgen en Laura Bassant. Om de opening feestelijk te vieren eet de vierde persoon van 26 november tot en met 22 december geheel gratis mee.

Ideale locatie voor een avondje uit

“Een bezoekje aan de bioscoop wordt met de komst van De Beren restaurants nog aangenamer”, vertelt franchisenemer Jurgen Bassant. “In het pand waar voorheen de Belgische restaurantketen 5th Avenue zat, kunnen gasten alsnog aanschuiven voor een hapje en een drankje voordat zij naar de film gaan. Dankzij de ideale ligging aan de A27 leent de 42ste vestiging van De Beren restaurants zich perfect voor een gezellig avondje uit voor bezoekers aan de stad Breda.”

Het filiaal wordt gerund door Jurgen en Laura Bassant. Jurgen vertelt: “Ik ben ruim 13 jaar werkzaam geweest bij De Beren in een leidinggevende functie en mijn partner Laura heeft ook 3,5 jaar voor De Beren gewerkt. We wilden samen de stap maken naar een eigen restaurant en De Beren Breda is voor ons de uitgelezen kans. We kennen het marktgebied op ons duimpje en ook de gasten die er komen kennen we goed. Mijn doel is om bij gasten een glimlach op het gezicht te toveren wanneer zij van onze gerechten proeven en met een mooie herinnering de deur uitlopen.”

Bourgondisch genot

“Gasten kunnen niet alleen rekenen op een schitterend restaurant, maar ook op een menukaart waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. De kaart vult zich naast vegetarische gerechten en klassiekers als spareribs en saté met wisselende seizoensspecialiteiten van de houtskoolgrill. Zoals de crème de la crème onder het rundvlees voor dit winterseizoen: de chateaubriand om te delen.”

“De Beren Breda heeft daarnaast een uitgebreide drank- en borrelkaart en een sfeervolle bar die zich perfect leent voor een gezellige borrel.”

“Tot slot kunnen gasten bij deze vestiging gebruik maken van het unieke Beren Bios Arrangement in samenwerking met bioscoop Kinepolis. Het arrangement bestaat uit een 3-gangenmenu dat ieder seizoen wisselt van gerechten én een bioscoopkaartje voor een film naar keuze”, aldus Jurgen Bassant.

×