Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren restaurants wijkt voor het eerst uit naar Zeeland

11 februari 2020
Voor het eerst in de geschiedenis van De Beren opent er een vestiging in Goes. Vanaf dinsdag 11 februari is iedereen uit de Zeeuwse stad en de wijde omgeving welkom aan de Hudsonweg 29 om de gerechten van De Beren te komen proeven. De Beren strijkt neer op het opkomende ‘foodcourt Zuid’ en is een sfeervolle toevoeging aan het plein. Om de opening feestelijk te vieren maken gasten de eerste maand kans op één jaar lang gratis dineren bij De Beren Goes.

Aanwinst voor de Goese food-boulevard

Naast vier grote fastfoodketens biedt de restaurantketen een plek om uit eten te gaan. De Zeeuwse vestiging wordt gerund door de ervaren franchisenemer Peter Schaap, die voorheen samen met zijn partner Nicolette ruim vier jaar De Beren Heenvliet exploiteerden. Het restaurant telt ruim 200 zitplaatsen verdeeld over 2 verdiepingen en 104 plaatsen op het royale terras.

“De komst van een De Beren restaurant is een ware aanwinst voor foodcourt-Zuid. Naast vier grote fastfoodketens biedt de restaurantketen een plek om echt gezellig uit eten te gaan. Zo kunnen gasten niet alleen rekenen op een menukaart waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, maar ook op een schitterend restaurant met een toegankelijke, eigentijdse en stoere uitstraling. In de middag serveert het personeel met liefde goedgevulde clubsandwiches en uitgebreide salades en vanaf vijf uur schuiven gasten aan voor o.a. de “all time favorites”, zoals spareribs, satés en entrecotes. Voor degenen die na het eten nog lekker lang willen blijven hangen, lenen de gezellige bar, sfeervolle zitjes en de royale drankenkaart zich perfect voor borrels”, aldus de franchisenemer.

[box]Meer informatie over franchisen bij De Beren restaurants? Lees hier meer.[/box]
×