Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren sluit zich aan bij Victoria Trading

Horecaketen De Beren, bestaande uit 45 restaurants en 22 bezorglocaties in heel Nederland, heeft zich aangesloten bij inkoopcoöperatie Victoria Trading. Hiermee heeft Victoria Trading samenwerkingen met 9 grote spelers van de foodservicesector.

De andere aangesloten formules zijn: Fletcher Hotels, Albron, de Efteling, Franchise Friendly Concept, HMSHost, La Place, Vermaat Groep en Total. Victoria Trading zorgt voor de inkoop van producten, diensten en logistiek. Het doel van de inkoopcoöperatie is het verbeteren van de prijs-kwaliteit verhouding, het vergroten van efficiency in de keten en het innoveren en intensiveren van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Reactie Victoria Trading

‘’Wij zijn erg blij met de toetreding van de Beren tot onze coöperatie en zeker juist nu in deze moeilijke Corona tijd. De Beren is een toonaangevend, professioneel, restauratief bedrijf met een sterke formule. Echt een aanwinst voor Foodservice Nederland. Met een typisch Rotterdamse “geen woorden maar daden” mentaliteit heeft De Beren een sterke groei doorgemaakt met moderne, gezellige restaurants waar de gast kan genieten van ongedwongen gastvrijheid en lekker eten en drinken en dat alles voor een mooie, betaalbare prijs. De overname van de bezorgrestaurants hebben aan deze groei nog eens een belangrijke extra dimensie toegevoegd. Victoria kan met haar 8 vooraanstaande leden baanbrekende oplossingen creëren die ze individueel niet kunnen bereiken en De Beren passen perfect in dit plaatje!’’ Aldus Harry Stofberg, bestuursvoorzitter Victoria Trading.

Reactie De Beren

‘’Dankzij de kritische massa en gezamenlijke expertise kunnen wij met deze samenwerking besparingen realiseren en waarde creëren op manieren die voor ons als individuele organisatie buiten bereik liggen. Vooral op de lange termijn zal dit ons veel voordelen opleveren. Lid worden was nog niet gemakkelijk, vertelt Van der Wielen: “Je moet aan strenge eisen voldoen. Zo moet je inkoopafdeling en alle contracten dik in orde zijn en dit is bij de meeste grote organisaties en ketens binnen de horecabranche niet vanzelfsprekend. Gelukkig hebben wij het dermate goed voor elkaar dat wij deze unieke kans hebben gekregen en gegrepen en ons nu lid mogen noemen.’’ Aldus Melvin van der Wielen, Managing Director De Beren.

[box]Wil je meer weten over franchisen bij De Beren? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×