De DA-formule een jaar later: rijp voor verdere groei

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

DA-franchise

Op 17 november jl. sprak 98% van de aanwezige DA-ondernemers tijdens de eerste ledenvergadering opnieuw het vertrouwen uit in de DA-strategie. En dat was een belangrijke mijlpaal. Na een jaar blijkt het nieuwe concept te werken. “Alle opties voor uitbreiding van de zelfstandigenmarkt liggen open”, laat de formule weten.

Bijna een jaar geleden nam Holland Pharma/ Mosadex Groep de gefailleerde DA-organisatie over. De ledenvergadering van de franchisevereniging gisteravond was het eerste officiële evaluatiemoment. Bestuurder van moedermaatschappij Mosadex Groep, Ludwig Castelijns, lichtte verder toe dat de kennis en expertise die de formule vanuit de retailmarkt meebrengt, waardevol is voor de totale onderneming.

Mosadex Groep spreekt de hoop en verwachting uit dat het verenigen van de twee formulehuizen in de drogistenmarkt de komende maanden vorm krijgt. “De formule is rijp voor verdere groei, de zelfstandigenmarkt is klaar voor een duurzame samenwerking.” De Nederlandse Drogisterij Service verwacht dit jaar in totaal 200 franchiseondernemers aan te sluiten.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.