De eerste franchisenemer voor Proconnext

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchisenemer voor Proconnext
Guus Berkhout en Annette Bröring brengen een toast uit op de samenwerking

Guus Berkhout uit Noord Holland is de eerste franchisenemer die als zelfstandig ondernemer met dit succesvolle concept aan de slag gaat. Hij koos voor een franchiseconcept omdat hij voor de voordelen van het zelfstandige ondernemerschap kiest maar daarnaast ook de voordelen ziet van het werken in een team.

Het concept van Proconnext spreekt hem aan omdat het echt vernieuwend is. Daarnaast help je organisaties om structureel beter te functioneren. In zijn vorige functie als interim manager zag hij dat goed gekwalificeerd personeel steeds belangrijker wordt voor organisaties. Door mensen te werven die beter bij het bedrijf passen kan de onderneming niet meer stuk, het gaat beter functioneren, ook op langere termijn. Doordat mensen het naar hun zin hebben wordt er beter gewerkt, is er minder verzuim en ook minder verloop.

Annette Bröring van Proconnext is blij met de versterking van Guus Berkhout. ”Het is geweldig om een enthousiaste collega ondernemer te verwelkomen en voortaan samen onze diensten aan te bieden”. Wie, net als Guus, ook bij Proconnext aan de slag wil kan zich aanmelden via deze link!

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 6 juli 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.