Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De flagship store van Wayback Burgers in Breda

De Amerikaanse fastfoodketen én franchiseformule Wayback Burgers opende in november 2018 zijn eerste vestiging in Breda. Hiermee was dit direct de flagship store van de formule. Harmeling Interieurs kreeg van Het Bouwadvies Projecten BV de opdracht de inrichting van Wayback Burgers Breda te verzorgen.

Vertaalslag naar Europese normen

Het interieurontwerp is in nauwe samenwerking tussen de (interieur-)bouwpartners doorontwikkeld naar Europese normen en materialen. Daarin is het originele Amerikaanse interieurdesign volledig gerespecteerd. “Het interieur is duurzaam, de uitstraling luxe. De uitdaging was de vele verschillende materiaalsoorten en juiste verfkleuren samen te brengen en toe te passen. De lambrisering, de counter, afvalcounter, tafels, banken en scheidingswanden, zijn maatwerkmeubelen die Harmeling realiseerde”, aldus Hans Stenvert, Directeur Harmeling Interieur.

Wayback wil ‘fast forward’

“Er is door de bouwpartners veel energie gestoken in de uitrol van het Wayback Burgers interieurconcept naar Europa. Dat vereiste flexibiliteit en kwaliteitswerk. Met ruim 200 zitplaatsen is Wayback Burgers Breda een mooie voorbeeldzaak. Vanuit hier zullen toekomstige franchisenemers in Nederland worden opgeleid. De ambities van Wayback Burgers in Nederland zijn groot: drie tot vijf winkels openen per jaar. Bemand door lokale ondernemers, die weten wat er speelt in een stad”, aldus de 23-jarige Stefan Boers, Algemeen Directeur Wayback Burgers Nederland.

Hij deed ervaring op bij een grote fastfoodketen, maar wilde zelf iets starten. “Fastfood, prima, maar dan met meer kwaliteit en maatschappelijk verantwoord.” Dat bracht hem bij deze franchiseorganisatie. Zijn uitdaging is het vinden van nieuwe locaties en franchisenemers om de ambities waar te maken.

×