Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

‘De franchise waar franchisenemers écht samenwerken’

Bij LMI ben je als franchisenemer natuurlijk zelfstandig ondernemer. Maar dat wil niet zeggen dat je er alleen voor staat.  Je wordt om te beginnen ondersteund in je persoonlijke groei door het doorlopen van ontwikkelprogramma’s van LMI. Daarnaast staan collega’s altijd met raad en daad klaar wanneer dat nodig is.

“We werken ook veel samen aan de ontwikkeling van LMI, en franchisenemers helpen elkaar door het delen van ideeën en ontwikkelingen. Zo hebben we in 2020 bijvoorbeeld met 7 collega’s voor acquisitie een ‘sales funnel’ ontworpen, ingericht en in gebruik genomen. We doen onze interne verkooptrainingen nu ook online. Naast onze maandelijkse teammeeting hebben we ook veel persoonlijk contact. Zeker sinds we allemaal videochatten, spreken we elkaar misschien nog wel vaker dan vroeger”, vertelt  franchisegever Edwin Hoek.

Elkaar inspireren

In Noord-Holland heeft franchisenemer Evert Lassche vorig jaar een LMI-workshop ‘Grip op je waardevolle tijd’ ontwikkeld. Ondernemers kunnen zo laagdrempelig kennismaken met LMI. “Dat werkte ontzettend goed. LMI collega’s mogen ons concept gebruiken en zelf ook uitvoeren. We hebben er samen nu ook een ‘videoworkshop’ van gemaakt, die we klanten online aanbieden.”

“Ik spreek veel zelfstandige ondernemers die na een aantal jaar toch weer een omgeving zoeken waarin ze samenwerken met anderen. LMI biedt die samenwerking. Je kunt altijd een collega bellen, er worden veel gezamenlijke dingen gedaan. Je doet op die manier nieuwe inspiratie op en je staat er niet helemaal alleen voor”, aldus Evert Lassche.

Gesprek met kandidaten

LMI blijft geïnteresseerd in potentiële franchisenemers. “In diverse provincies zijn we op dit moment in gesprek met mogelijke nieuwe collega’s. We zijn altijd wel met kandidaat-collega’s in gesprek om ons team te versterken.

In de gesprekken die we voeren, kijken we of een kandidaat normen en waarden hanteert die bij de onze passen. En natuurlijk kijken we of ze echt de passie hebben om mensen en organisaties in hun ontwikkeling te ondersteunen. Collega’s die zich niet alleen voor klanten maar ook voor elkaar inzetten, worden bij ons bijzonder gewaardeerd. Daarnaast mikken we op een team met diverse kwaliteiten. Door de verschillende invalshoeken kunnen we elkaar en klanten nog meer versterken”, aldus Edwin Hoek.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over LMI Nederland![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×