De FranchiseAdviseur gaat samenwerking aan met Telstra International

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Bart van der Schoot – Directeur De FranchiseAdviseur

De FranchiseAdviseur heeft bekend gemaakt dat zij hun dienstverlening sinds enkele maanden heeft uitgebreid doordat zij een exclusieve samenwerking zijn aangegaan met Telstra International. Telstra behoort tot een van de marktleiders wereldwijd op het gebied van telecommunicatie en IT oplossingen.

Door deze samenwerking is de FranchiseAdviseur in staat haar franchisegevers op een onafhankelijke en professionele manier te begeleiden als het gaat om business to consumer communicatie, kostenbesparingen op huidige IT infrastructuren en market to market oplossingen voor de industrie.

Ruud Wigmans, regionaal directeur van Telstra en directe samenwerkingspartner voor De FranchiseAdviseur geeft aan: “In enkele decennia hebben we een van de grootste onderzeese kabelnetwerken ter wereld gerealiseerd dat wereldwijd groothandels en zakelijke klanten voorziet van voldoende data capaciteit. We voorzien ook in een geavanceerd netwerk van applicaties services en we hebben groeiende  belangstelling in software, video delivery, online sale en E-health”.

Vanwege de snelle groei van data consumptie en het gebruik van mobiele devices voor kernactiviteiten op zowel werk als in vrijetijd zijn er veel groeimogelijkheden. Telstra biedt De FranchiseAdviseur oplossingen hiervoor. Bart van der Schoot, eigenaar van De FranchiseAdviseur:”Het is noodzakelijk op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen en mogelijkheden van de moderne technieken om op basis van data en analyses de juiste strategie te bepalen. Een ondernemer moet tijdig inspringen op innovaties om uit de markt te halen wat er in zit en de concurrentie voor te blijven. Een franchisegever heeft hier een belangrijke voortrekkersrol in en daarin ga wij hem ondersteunen”.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.