Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De FranchiseAdviseur geeft DISC analyse weg op De Nationale Franchise Beurs

07 september 2023

De FranchiseAdviseur geeft 4 gratis DISC analyses weg tijdens De Nationale Franchise Beurs op 6 & 7 oktober. Als franchisegever begrijpt u hoe essentieel effectieve communicatie en harmonieuze relaties zijn binnen uw organisatie. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat uw teamleden elkaar beter begrijpen, conflicten verminderen en productiever samenwerken? De DISC-analyse biedt het antwoord.

Wat is een DISC analyse?

DISC staat voor Daadkrachtig, Interactief, Stabiel en Conformerend – vier persoonlijkheidsstijlen die inzicht geven in gedragskenmerken en communicatievoorkeuren. Het begrijpen van deze stijlen helpt u om uw eigen gedrag te begrijpen en om effectiever met anderen om te gaan.

Stelt u zich eens voor hoe waardevol het zou zijn om als franchisegever de kracht van de DISC-analyse te benutten. Neem bijvoorbeeld het wervings- en selectieproces. Door kandidaten te beoordelen op basis van hun DISC-profielen, kunt u de juiste persoon in de juiste functie plaatsen, wat resulteert in meer succesvolle samenwerkingen en betere prestaties.

Maar de toegevoegde waarde van de DISC-analyse gaat verder dan alleen werving en selectie. Het kan ook worden ingezet voor training, teamsamenstelling, coaching, conflictbeheersing en leiderschapsontwikkeling. Het helpt u de dynamiek binnen uw franchiseorganisatie te verbeteren, de teamcultuur te versterken en de productiviteit te verhogen.

Kans maken op een DISC analyse t.w.v. € 500,-?

Bij De FranchiseAdviseur hebben we een passie voor het begeleiden van franchisegevers bij het optimaliseren van hun organisatie. Daarom geven we tijdens de aankomende beurs een aantal gratis DISC-analyses twv € 500,- weg. Maak nu kans op een gratis analyse door ons inschrijfformulier in te vullen. Ontdek hoe de DISC-analyse uw franchiseorganisatie kan transformeren en het gewenste inzicht kan geven.

Wacht niet langer. Neem de eerste stap naar betere communicatie, harmonieus teamwork en verbeterde prestaties. Meld u vandaag nog aan en maak kans op een gratis DISC-analyse. We kijken ernaar uit om u te helpen de kracht van DISC te ervaren en uw franchiseorganisatie naar nieuwe hoogten te brengen!

Meld hier aan!

×