De groeiambities van Campermakelaar.nl

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Campermakelaar.nl is inmiddels een begrip binnen de kampeerbranche. Vele klanten weten ons te vinden en willen graag van onze service gebruik maken om hun camper succesvol te verkopen”, aldus eigenaar Rob van Loosbroek

Voor 2019 staan er naast het verder professionaliseren van de formule flinke uitbreidingen op stapel. Campermakelaar.nl zal geleidelijk in 2019 het portfolio uitbreiden en invulling geven aan de gehele kampeerbranche. “Wij verheugen ons erop dat we in afrondende gesprekken zijn en een all-in one makelaar worden binnen de kampeerbranche”, aldus Van Loosbroek.  Zo stoomt Campermakelaar.nl het bedrijf klaar voor de komende jaren. Zij willen nog verder uitbreiden met collega makelaars voor diverse provincies.

“Wij zoeken service gerichte partners die goed met mensen kunnen omgaan. Begaan met het camper- en kampeervirus, gemotiveerd, enthousiast en gedreven. Tevens dient u zich te realiseren dat het geen 9 tot 5  job is. Uiteraard heeft een samenwerking met Campermakelaar.nl voordelen: een startersopleiding van 2 dagen, aansluiten bij professioneel bedrijf, zeer lage kosten en goed rendement”, aldus Van Loosbroek.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag hier vrijblijvend informatie op of neem via de contactgegevens op de pagina direct contact op met de formule!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.