Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De groeiambities van Campermakelaar.nl

Campermakelaar.nl is inmiddels een begrip binnen de kampeerbranche. Vele klanten weten ons te vinden en willen graag van onze service gebruik maken om hun camper succesvol te verkopen”, aldus eigenaar Rob van Loosbroek

Voor 2019 staan er naast het verder professionaliseren van de formule flinke uitbreidingen op stapel. Campermakelaar.nl zal geleidelijk in 2019 het portfolio uitbreiden en invulling geven aan de gehele kampeerbranche. “Wij verheugen ons erop dat we in afrondende gesprekken zijn en een all-in one makelaar worden binnen de kampeerbranche”, aldus Van Loosbroek.  Zo stoomt Campermakelaar.nl het bedrijf klaar voor de komende jaren. Zij willen nog verder uitbreiden met collega makelaars voor diverse provincies.

“Wij zoeken service gerichte partners die goed met mensen kunnen omgaan. Begaan met het camper- en kampeervirus, gemotiveerd, enthousiast en gedreven. Tevens dient u zich te realiseren dat het geen 9 tot 5  job is. Uiteraard heeft een samenwerking met Campermakelaar.nl voordelen: een startersopleiding van 2 dagen, aansluiten bij professioneel bedrijf, zeer lage kosten en goed rendement”, aldus Van Loosbroek.

×