De Haagse Hogeschool verzorgt succesvolle minor Franchising

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

minor franchise haagse hogeschool
In een hechte samenwerking met First Formula en verschillende franchisegevers verzorgde De Haagse Hogeschool de minor ’ Hoe word ik Franchise ondernemer?’ Toonaangevende bedrijven uit de franchise wereld werkten mee om van deze minor een succes te maken.

Köster Advocaten, Soleij, Pirtek en Olympia Uitzendbureau verzorgden inspirerende  gastcolleges. ‘Studenten waardeerden het enorm dat zij les kregen van topmensen uit de praktijk’ aldus Luc Brouwer van Haagse Hogeschool. ‘Via De Nationale Franchisegids kwamen we in contact met deze bedrijven, zij hebben ons veel ondersteuning gegeven’.  Alle studenten kregen een exemplaar van De Nationale Franchisegids.

Ook Bruna, Domino Pizza, Yurown en Natudis/natuurwinkel leverden speciaal voor deze minor gemaakte filmpjes aan die zeer informatief en aantrekkelijk waren. De deelnemende studenten van de opleiding Small Business en Retail Management danken alle bedrijven hartelijk voor hun medewerking aan deze leuke minor. Gezien de animo onder studenten en het succes is het de verwachting dat de minor franchise wordt voortgezet.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise