Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans slaat de handen ineen met Let’s do Goods voor een liefdadigheidsactie

In de maand december gaat Bagels & Beans op een wel heel bijzondere wijze warmte delen. Naast bagels, koffie & geluk wordt nu ook letterlijk warmte gedeeld. Met iets wat voor zovele zo vanzelfsprekend is: een paar sokken. Voor de hartverwarmende campagne ‘Wie geef jij warme voeten? Deel de warmte!’ heeft Bagels & Beans de liefde gebundeld met Let’s do Goods en unieke Latte Art sokken ontwikkeld. Daarbij gaan Bagels & Beans en Let’s do Goods samen voor elk verkocht paar Latte Art sokken ook een paar sokken doneren aan iemand die deze hard nodig heeft. Het doel is om samen met alle bagelfans zoveel mogelijk warme voeten te verzorgen bij daklozen in Nederland.

Sokkendonatie is ‘hart’ nodig

Een fijn paar sokken hebben lijkt zo gewoon. Maar helaas zijn sokken niet voor iedereen zo alledaags. Sokken zijn namelijk het minst gedoneerde kledingstuk, terwijl de vraag hiernaar juist zo groot is en ze hard nodig zijn. In Nederland zijn nog vele mensen afhankelijk van kledingdonaties. Daarom hebben Bagels & Beans en Let’s do Goods hun krachten gebundeld om de warmte te verspreiden en zo de wereld een beetje mooier te maken. Want voor elk verkocht paar Bagels & Beans Latte Art sokken wordt er ook één paar sokken gedoneerd aan iemand die dit hard nodig heeft.

(Latte) Art voor aan je voet

Deze special edition Latte Art sokken van Bagels & Beans zijn door Let’s do Goods geproduceerd in Portugal en verkrijgbaar als one-size-fits-all voor elke voet. Wie de collectors items los koopt, betaalt niet meer dan €9,95. Bij aankoop van een Bagels & Beans cadeaukaart vanaf €50,- krijg je een paar gratis. Dat maakt zo’n cadeau helemaal hartverwarmend. En wie warme handen aanschaft in de vorm van een herbruikbare beker voor je koffie of thee, ontvangt eveneens een paar Latte Art sokken. Warme voeten bij de warme handen, volledig in Bagels & Beans stijl.

Deel de warmte

Delen is iets kostbaars in al zijn eenvoud en daarom zo mooi. Bagels & Beans gelooft in de kracht van even stilstaan en dat een klein gebaar groots geluk oplevert. Laten we allemaal eens omkijken naar onze omgeving. Juist in deze decembermaand die door iedereen anders wordt beleefd. Door letterlijk de warmte te delen en iedereen hierin te betrekken, maakt Bagels & Beans met een grote groep mensen vele voet- en hartverwarmende gebaren in de donkere decembermaand.

Hoeveel warme voeten?

De hele maand december zijn de speciale Latte Art sokken verkrijgbaar bij iedere Bagels & Beans. Ze zijn het perfecte cadeau voor de feestdagen en er wordt bij aankoop altijd één paar gedoneerd. Zo wordt er met één paar sokken, twee keer de warmte gedeeld. Iedereen kan zo samen met Bagels & Beans en Let’s do Goods bijdragen aan vele warme voeten in Nederland. De enige vraag die nog rest: wie geeft jij warme voeten?

Medio januari maken Bagels & Beans en Let’s do Goods bekend hoeveel paar voeten een verwarmende donatie kunnen verwachten.

Over Let’s do Goods

Let’s do Goods maakt unieke sokken met “outsider artists”. Dit zijn kunstenaars met geleefde ervaring (dakloosheid, psychiatrie en/of verslaving). Voor elk paar sokken die Let’s do Goods verkoopt, maken zij een paar donatiesokken in hun eigen sociale sokkenfabriek. Samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt maken zij de beste sokken ter wereld. Sokken die vervolgens worden weggeven aan de allerarmsten. www.letsdogoods.com.

 

 

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans

×