De Hypotheker introduceert een nieuw distributieconcept

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Hypotheker introduceert een nieuw distributieconcept: de Kleine Winkel, een omgeving waarin de adviseur zelf zijn klanten ontvangt, zonder tussenkomst van een baliemedewerker. Het concept is een nieuw onderdeel van de winkelformule van De Hypotheker. Na een succesvolle pilot in Zevenaar heeft De Hypotheker haar vestigingsnetwerk inmiddels uitgebreid met verschillende Kleine Winkels, waaronder in Den Haag en Volendam.
Dienstverlening dichtbij de klant

Met de introductie van de Kleine Winkel wil De Hypotheker het aantal distributiepunten in Nederland uitbreiden. Zo komen er dit jaar in verschillende regio’s locaties bij, waardoor het vestigingsnetwerk fijnmaziger wordt. “Met de Kleine Winkels willen we ons netwerk uitbreiden. De huizenmarkt trekt aan en er worden steeds meer huizen verkocht, waardoor er ook een grotere vraag is naar hypotheken.

Met de Kleine Winkel kunnen we beter inspelen op deze klantbehoefte en brengen we onze dienstverlening dichterbij de klant. Daarnaast vergroten we onze zichtbaarheid in het straatbeeld, zodat klanten nog sneller hun weg kunnen vinden naar de dichtstbijzijnde vestiging”, vertelt Wytzejan de Jong, algemeen directeur van De Hypotheker.

De advieskamers zijn ingericht op basis van een aantal visuele kenmerken. Vestigingen kunnen kiezen uit 6 stijlkamers: Classic, Vintage, Casual, White, Black & Yellow en Natural. Deze stijlkamers kunnen variëren per vestiging.

Pilot in Zevenaar

Tijdens een pilot bij De Hypotheker in Zevenaar maakten klanten al kennis met De Kleine Winkel. “Onze klanten zijn snel vertrouwd met het nieuwe concept. Na het adviesgesprek door de adviseur wordt de hypotheekaanvraag doorgestuurd naar de backoffice van De Hypotheker in Arnhem. Hier worden alle dossiers verwerkt en het vervolgtraject in gang gezet. Onze klanten reageren erg positief”, vertelt franchisenemer Auke van der Wilden.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website