Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Hypotheker op zoek naar nieuwe directeur

Franchiseformule De Hypotheker gaat de ingezette koers aanscherpen en haar marktaandeel verscherpen. Blauwtrust Groep, de holding waar de hypotheekformule onder valt, is van mening dat daar een nieuwe directeur voor nodig is. De huidige directeur, Paul van der Meijs, is sinds begin 2011 directievoorzitter. Van der Meijs zal De Hypotheker per 1 september a.s. vertrekken.

Volgens Arjan Bons, CEO van Blauwtrust Groep, gaan beide partijen in goed overleg uit elkaar. “Toen we besloten dat het beter was uit elkaar te gaan, leek het ons goed om dit al per 1 september te doen. Ondanks dat er nog geen opvolger is,” aldus de CEO tegen de Telegraaf. Bons geeft verder aan dat Van der Meijs de franchiseformule door een uitdagende periode heeft geloodst.

Bons neemt zelf de functie van Van der Meijs tijdelijk over en gaat rustig op zoek naar een opvolger. Een duidelijk profiel van de opvolger heeft hij nog niet.

UPDATE: Paul van der Meijs laat in gesprek met am weten dat zijn vertrek niets te maken heeft met de nieuwe koers van de franchiseformule. Lees hier het hele interview met Paul van der Meijs.