Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Hypotheker wint voor derde keer Gouden Lotus Award voor beste Franchiseketen

De Hypotheker is uitgeroepen tot beste Franchiseketen van Nederland. Dat is vandaag bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt tijdens HypoVak, de vakbeurs voor hypotheekprofessionals. De winnaars zijn uitgekozen door financieel advieskantoren. Hiermee geven zij hun mening over de prestaties van hun businesspartners en de producten en diensten waarmee zij in hun adviespraktijk te maken krijgen.

De Gouden Lotus Awards zijn een initiatief van het vakblad InFinanceen zijn dit jaar voor de vierde keer uitgereikt aan de best presterende bedrijven op het gebied van wonen. Er zijn awards uitgereikt in zeven categorieën, waaronder Hypotheekverstrekker en Innovatie. De Hypotheker kwam voor de derde keer als beste franchiseketen uit de bus. De Hypotheker scoort volgens vakgenoten het hoogst door de wijze waarop zij klanten aan zich weet te binden. Ook niet-franchisenemers spreken met waardering over De Hypotheker, zo bleek uit het juryrapport.

“We zijn enorm trots dat De Hypotheker al voor de derde keer de Gouden Lotus Award voor beste Franchiseketen heeft gewonnen”, zegt Michel van den Akker, directeur van De Hypotheker. “Deze prijs is een groot compliment voor alle medewerkers en in het bijzonder voor onze adviseurs op de vestigingen die dagelijks klanten adviseren en begeleiden bij de financiering van hun droomhuis. Deze award is een erkenning voor de kwaliteit van onze dienstverlening en de toegevoegde waarde die we klanten bieden. Bovendien is het een bevestiging dat we een goede strategische koers hebben ingezet. We blijven voortdurend vernieuwen, bijvoorbeeld door het ontsluiten van brondata zoals UWV inkomensgegevens, zodat klanten nog meer gemak en zekerheid ervaren tijdens de hypotheekaanvraag.”

×