Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

‘De lekkerste pizza’s bij het gezelligste restaurant’

Drie weken geleden openden de boezemvrienden Rag Ririn (38) en Roy Geneugelijk (37) hun eigen vestiging van De Pizzabakkers in de wijk Schiebroek in Rotterdam. Rag was leraar op een basisschool en Roy was jarenlang Les Clef’s do’r Hotel Conciërge / gastheer van het chique Hotel l’Europe in Amsterdam.

“Wij wilden altijd al samen ondernemen bij een formule, maar dan wel één waar wij helemaal achter kunnen staan. Een formule met een scherp oog op kwaliteit. Ook hun marketing is erg goed, niet schreeuwerig maar lokaal en sympathiek.”, vertelt Roy. “Pizza wordt gezien als een zeer simpel product. Niets is minder waar. De Pizzabakkers hebben over alle details nagedacht en dat zie je terug in de vestigingen en dat proef je terug in de pizza’s.

Roy: “Het zal je niet verbazen dat wij allebei pizzaliefhebbers zijn en dat wij in de loop der jaren uitgebreid vergelijkend warenonderzoek hebben gedaan. Wij vonden de pizza’s van De Pizzabakkers het lekkers en de restaurants het gezelligst. Dat was dus geen moeilijke keuze.”

De vrienden hebben eerst nog overwogen om geheel zelfstandig een pizzarestaurant te beginnen maar daar kwamen ze toch snel op terug. “Roy is gastheer in hart en nieren en ik ben chef in de keuken”, aldus Rag. “Dat vinden wij leuk en daar zijn wij goed in. Door de steun van De Pizzabakkers kunnen we ons daarop focussen.

En toen kwam corona. “Daar zeg je wat”, zegt Roy. “Dat was zeker schrikken maar in ons achterhoofd hadden we er wel al rekening mee gehouden. De eerste twee weken hebben we heel goed gedraaid. De wijk Schiebroek heeft een heel dorps karakter. Iedereen kent elkaar en wij zijn heel warm door de buurt ontvangen. Het helpt natuurlijk dat wij allebei zijn opgegroeid in Schiebroek en we zitten hier aan de Peppelweg, die wordt beschouwd als de dorpsstraat van Schiebroek.

Er wordt nu extra veel afgehaald. Ook zijn wij nu vier dagen in de week open voor de lunch, dat wordt steeds populairder. Helemaal in deze tijden is het extra fijn om deel uit te maken van een groter geheel.  Ik heb er alle vertrouwen in dat we ons er samen doorheen slaan.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over De Pizzabakkers![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×