Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Nationale Franchise Beurs 2023: bereik meer dan 70.000 franchise kandidaten

De Nationale Franchise Beurs wordt gehouden op 6 & 7 oktober a.s. “Wij zijn blij verrast met de grote interesse om deel te nemen aan deze beurs”, vertelt organisator Sophie ten Bosch. “Het is toch altijd maar afwachten of de markt positief zal reageren op deze nieuwe opzet, we kunnen concluderen dat dit zeker het geval is. Ik ben ervan overtuigd dat de beurs in oktober tot op het laatste plekje bezet zal zijn.”

De beurs wordt gehouden op een nieuwe locatie en wordt bovendien gezamenlijk georganiseerd door de drie grote franchise recruiters van Nederland: De FranchiseAdviseur, FranchiseFactory en De Nationale Franchise Gids. Door deze bundeling van krachten en databases heeft De Nationale Franchise Beurs een ongeëvenaard bereik van maar liefst ruim 70.000 franchise kandidaten met meer dan 200 aangesloten franchiseformules. Hiermee heeft de beurs met afstand het grootste marketingbereik van Nederland.

Ten Bosch “Dit geeft natuurlijk een geweldige basis aan De Nationale Franchise Beurs. Bijzonder is ook de verscheidenheid aan deelnemers, van grote, gevestigde namen als Bakker Bart en Anne & Max, tot veelbelovende Nederlandse nieuwkomers als Getir en CAVAVIN.“

×