Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Nationale Franchise Beurs op 11 en 12 oktober 2024

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober 2024 wordt de volgende editie van De Nationale Franchise Beurs georganiseerd, deze keer bij Evenementenhal Gorinchem.

‘De verwachtingen zijn natuurlijk hooggespannen,’ vertelt organisator Sophie ten Bosch van De Nationale Franchise Gids. ‘De vorige editie (red.: in oktober jl.) was met een record aantal standhouders èn een record aantal bezoekers een ongekend succes. De lat ligt hoog maar ik verwacht dat de volgende beurs weer nog groter zal zijn en nog drukker bezocht zal worden.’

Nieuwe locatie

Belangrijke verandering is de locatie. Er zijn verschillende redenen waarom is besloten om naar Gorinchem te verhuizen. Ten Bosch: ‘De vorige locatie was te klein, we hebben verschillende franchiseformules moeten teleurstellen. Verder hebben we nu de beschikking over één grote beursvloer waarbij alle deelnemers een gelijkwaardige plek wordt geboden. Belangrijker is nog dat uit de enquête bleek bovendien dat er relatief veel bezoekers uit Noord-Brabant en Zuid-Holland kwamen, terwijl er relatief weinig bezoekers uit Noord-Holland waren.’

Daarnaast biedt de locatie andere voordelen, zoals een betere bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer, meer (gratis) parkeergelegenheid en de nieuwste technologieën op het gebied van licht, geluid en beeld. Ook dit jaar is de toegang tot de beurs voor kandidaten gratis.

Exposanten en programma

Met een gevarieerd aanbod aan franchiseformules, zowel gevestigde merken als starters, nationaal en internationaal, biedt De Nationale Franchise Beurs een unieke kans om uitgebreid geïnformeerd te worden over alle aspecten van ondernemerschap. Op beide beursdagen is er, zoals elk jaar, een doorlopend seminarprogramma met inspirerende sprekers en vindt de finale plaats van Franchisenemer van het Jaar 2024.

Ongeëvenaard Bereik

Net als de afgelopen editie wordt de beurs georganiseerd door de drie grootste franchiserecruiters van Nederland: Franchisefactory, De FranchiseAdviseur en De Nationale Franchise Gids. Dankzij deze unieke samenwerking is De Nationale Franchise Beurs verzekerd van:

  • Een groot aantal deelnemers en dus een breed scala aan franchiseformules.
  • Franchisekandidaten met sterke profielen, grotendeels afkomstig uit de databases van de organisatoren.
  • Het grootste aanbod van franchiseformules.
  • Een ongeëvenaard bereik onder de franchisekandidaten van Nederland.

De Nationale Franchise Beurs bereikt met deze samenwerking een ongeëvenaard aantal van ruim 80.000 franchisekandidaten en heeft meer dan 200 aangesloten franchiseformules, waarmee het evenement verreweg het grootste marketingbereik van Nederland heeft.

Deelname aan de Beurs?

Wil je als een van de eersten een stand reserveren en profiteren van een aantrekkelijke early bird-korting of meer weten over De Nationale Franchise Beurs? Kijk dan op franchisebeurs.nl of Neem gerust contact met ons op via 055 8200 226 of stuur een e-mail naar info@denationalefranchisegids.nl.

×