Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Nationale Franchise Gids 2022 is uit!

03 februari 2022
Het jaarlijkse boekwerk in franchise is vandaag uitgekomen. Naast alle kerninformatie van alle 756 franchiseformules en ondernemingsverbanden in Nederland bevat de gids exclusieve interviews met franchisegevers en -nemers, een uitgebreide franchise-wiki, brancherapportages, toeleveranciers aan franchiseformules en natuurlijk nog veel meer.

Ook afgelopen jaar was het weer een bewogen jaar waarin veel gebeurde omtrent franchise. Zo behaalde franchise om diverse redenen meerdere malen de landelijke media. 2021 was ook het jaar waarin de franchisesector nog steeds te dealen had met Covid-19. In de twintigste editie van De Nationale Franchise Gids blikken we hierop terug met een uitgebreid jaaroverzicht.

Kom in contact met jouw favoriete franchiseformule

Alle franchiseformules zijn gecategoriseerd per branche, waardoor je nog makkelijker door formules kunt bladeren. Via de gids kun je direct in contact te komen met jouw favoriete franchiseformule!

Bestellen?

De gids telt 380 pagina’s en bevat kerninformatie van alle 756 franchiseformules van Nederland (vanaf drie franchisenemers). Het is vanaf nu mogelijk om de nieuwe gids te bestellen. Bestellingen op werkdagen vóór 15.00 uur zullen dezelfde dag nog worden verstuurd.

Bestel de gids hier!
×