Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Nationale Franchise Gids 2023 is uit!

Eva Jansen (designer) & Sophie ten Bosch (hoofdredactrice)

Het jaarlijkse boekwerk in franchise is uit! Naast alle kerninformatie van de 773 franchiseformules en ondernemingsverbanden in Nederland bevat de gids exclusieve interviews met franchisegevers en -nemers, een uitgebreide franchise-wiki, brancherapportages, toeleveranciers aan franchiseformules en natuurlijk nog veel meer.

De eerste druk van De Nationale Franchise Gids is verschenen in 2001. Sindsdien zijn er ruim 55.000 exemplaren van de gids verkocht. De Nationale Franchise Gids is het enige boek in Nederland waar een compleet overzicht van alle franchiseformules en ondernemingsverbanden (van Nederland) worden getoond.

Kom in contact met jouw favoriete franchiseformule

Alle franchiseformules zijn gecategoriseerd in vier branches: dienstverlening, food, horeca en non food. Via de gids kun je direct in contact komen met jouw favoriete franchiseformule.

Bestellen?

De gids telt 400 pagina’s en bevat kerninformatie van alle 773 franchiseformules en ondernemingsverbanden van Nederland. Het is vanaf nu mogelijk om de nieuwe gids te bestellen. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden geplaatst zullen dezelfde dag nog worden verzonden.

Bestel de gids hier!

×