Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Nationale Franchise Gids 2024 vanaf nu verkrijgbaar!

15 maart 2024

Het is zo ver: het jaarlijkse boekwerk in franchise is uit! De Nationale Franchise Gids 2024 is het enige complete overzicht in Nederland van alle franchiseformules en andere samenwerkende ondernemersverbanden. Naast een overzicht van alle 750+ franchiseformules met kerngegevens (benodigd eigen vermogen, fee’s, omzet, etc.) bevat de gids exclusieve interviews met franchisegevers en franchisenemers, de laatste trends & ontwikkelingen, een stappenplan voor potentiële ondernemers, een overzicht hoe je jouw eigen onderneming financiert, juridische informatie en nog veel meer.

De eerste druk van De Nationale Franchise Gids is verschenen in 2001. Sindsdien zijn er ruim 55.000 exemplaren van de gids verkocht.

Kom in contact met jouw favoriete franchiseformule

Alle franchiseformules zijn gecategoriseerd in vier branches: dienstverlening, food, horeca en non food. Via de gids kun je direct in contact komen met jouw favoriete franchiseformule.

De Nationale Franchise Gids 2024 ontvangen?

De gids is in full colour en telt 372 pagina’s. Het is vanaf nu mogelijk om de editie van 2024 te bestellen voor € 35 incl. BTW. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden geplaatst zullen dezelfde dag nog worden verzonden.

We wensen je veel leesplezier in de gids. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben dan horen we die uiteraard graag.

Bestel De Nationale Franchise Gids 2024

 

Benieuwd naar het proces achter de gids? Bekijk dan onderstaande video.

 

×