Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Nationale Franchise Gids biedt stageplaatsen aan

De Nationale Franchise Gids zoekt een stagiaire vanaf februari 2021. Als stagiair maak je bij de Franchise Gids kennis met alle facetten van marketing en ondernemerschap, waarbij de nadruk ligt op franchise. Er staan twee vacatures voor stagiaires open: Ondernemerschap & Retail Management en Online Marketing Communicatie & Social Media.

Over De Nationale Franchise Gids

De Nationale Franchise Gids B.V. beheert hét franchiseplatform van Nederland: De Nationale Franchisegids. Hiermee brengt de Franchise Gids ondernemers in contact met franchisegevers en vice versa. Dit wordt gedaan door middel van websites, kranten en gidsen. De Nationale Franchise Gids werkt in opdracht van ruim 100 franchiseformules waaronder bekende namen Bruna, DA Drogisterij, Bakker Bart, New York Pizza, Livera, Bagels&Beans, Subway, Coffee Fellows, et cetera.

Ondernemerschap & Retail Management

De Nationale Franchise Gids verwacht van jou dat jij strategisch kijkt naar onze markt en daar concrete plannen voor maakt. Werkzaamheden variëren van (online) marketing strategie tot beheren van social media en het opzetten van wervingscampagnes. Je neemt zo nu en dan interviews af met ondernemers ten behoeve van onze media en je hebt direct contact met de klant. Je werkt mee aan de dagelijkse werkzaamheden, maar je hebt ook voldoende ruimte voor je eigen project.

Functie-eisen:

  • Je bent communicatief vaardig, representatief en flexibel.
  • Je kan luisteren, argumenteren en belangstelling wekken.
  • Je hebt geen moeite met presenteren en overtuigen.
  • Verder heb je cijfermatig inzicht en een klantgerichte houding.
Online Marketing Communicatie & Social Media

De Nationale Franchise Gids zoekt iemand die sociale media en online marketing optimaal weet te benutten en hiervoor ook een uitvoerbaar toekomstplan kan opstellen. Je krijgt te maken met alle facetten van het bedrijf, ook verleen je ondersteuning bij de organisatie van evenementen als het franchisecongres en de franchisebeurs. Je werkt mee aan de dagelijkse werkzaamheden, maar je hebt ook voldoende ruimte voor je eigen project.

Functie-eisen:

  • Je hebt affiniteit met internet, marketing en social media.
  • Je bent coöperatief, je houdt ervan om in een team te werken, daarnaast ben je kritisch van aard.
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent in je derde of vierde jaar van je HBO opleiding.

De Nationale Franchise Gids is een klein bedrijf met een informele en prettige werksfeer. Alle medewerkers praten mee en we bepalen gezamenlijk de te voeren strategie. Je bent daarom direct betrokken bij alle fases van het proces, van idee tot eindproduct. De Nationale Franchise Gids gaat ervan uit dat plezier in het vak, humor en betrokkenheid tot een prettiger werksfeer en zo tot een betere kwaliteit zal leiden. Ben jij een teamplayer, kritisch van aard en heb je affiniteit met marketing en ondernemerschap? Dan zoeken wij jou!

[box]Wil je meer informatie of solliciteren? Mail tim@denationalefranchisegids.nl of bel via 055 – 8200 226.[/box]
×