Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De nieuwe Nationale Franchisegids is uit!

14 april 2015
Franchisegids2015-
Vorige week is De Nationale Franchisegids 2015 verschenen. De gids is het jaarboek in franchise, telt 415 pagina’s en bevat informatie over alle 745 franchiseformules van Nederland. De nieuwe editie werd afgelopen weekend tijdens de Franchisebeurs Onderneem ‘t! in Hoevelaken gepresenteerd en uitgedeeld aan toekomstige franchisenemers.

Nieuw onderdeel is dat iedere branche wordt ingeleid met een rapportage, naast een inleiding bevat deze statistieken, actualiteiten, een infographic en trends & ontwikkelingen over de betreffende branche.

De gids werd enthousiast ontvangen door het publiek. Veel bezoekers van de beurs zijn op zoek naar informatie over franchiseformules en leveranciers in Nederland. First Formula springt hier goed op in door deze informatie overzichtelijk en duidelijk in een gids uit te brengen. De gids bevat niet alleen belangrijke basisinformatie en tips die elke toekomstig ondernemer nodig heeft om te franchisenemer te worden, maar staat ook vol met praktische ervaringen van franchisenemers en formules en schetst daarmee een beeld van het franchisenemerschap.

Klik hier om de gids te bestellen.