Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De ondernemer succesvoller laten zijn

Groothandelaren vervullen een spilfunctie in de keten. Lekkerland streeft ernaar de ‘most convenient partner’ te zijn om de ondernemer in zijn ambities succesvoller te laten zijn. Onze rol verandert van dozen schuiven naar toegevoegde waarde bieden in een wereld die om de eindconsument draait. We helpen de ondernemer in het verrassen en verleiden van de consument al voor het moment van binnenkomst. Die samenwerking kan heel ver gaan, maar we kunnen ook aan de randen blijven. De ondernemer blijft in control. Het is per slot van rekening zíjn winkel.

One Size Fits Nobody

Lekkerland heeft een breed en relevant assortiment voor klanten die hun consumenten het gemak van consumptie onderweg bieden. Wij kennen uw on-the-go consument, zij vragen maatwerk, one size fits nobody. Onze teams zijn iedere dag hard aan het werk om trends te signaleren en te vertalen naar relevant productaanbod voor onze klanten.

Dat kan heel goed als winkelconcept. Foodformules kunnen bij Lekkerland hun specifieke assortiment samenstellen: bij hun vertrouwde leveranciers, volgens eigen receptuur en private label-artikelen. Als aanvulling op uw klantspecifieke assortiment kunt u gemakkelijk food- en non-foodartikelen sourcen uit het assortiment van Lekkerland.

Logistieke convenience

Met ultraverse producten in het assortiment, heeft Lekkerland meerdere bezorgmomenten. We opereren daarvoor vanuit ons fijnmazig distributienetwerk in de leveringsvorm die aansluit bij de behoefte en locatie van de ondernemer. Lekkerland neemt uw volledige logistieke proces uit handen, efficiënt en duurzaam. U kunt zich volledig focussen op de exploitatie van uw franchise foodformule.

 

 

 

 

Michel Termeer (michel.termeer@lekkerland.nl, 06 1518 2329)

Lekkerland Nederland B.V.

 

 

 

×