Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Pizzabakkers brengt VR van restaurant naar Horecava 2019

De Pizzabakkers presenteert op de Horecava 2019 haar pizza & prosecco concept in een Virtual Reality restaurant. Met deze VR ervaring ontdek je in 3D en 360 graden beelden wat de echte De Pizzabakkers ervaring is.

“We kregen vaak te horen: ‘Een Pizzabakkers ervaring is zo uniek, dat kan je niet nabouwen’ dat gaan we nu toch proberen. Tijdens de Horecava geven we je alvast een voorproefje. Tijdens de Horecava zijn wij op zoek naar franchisenemers die hun eigen De Pizzabakkers restaurant willen starten. Sinds de start in 2005 hebben we vijftien restaurants geopend waarvan vijf in 2018. Doelstelling is om dit jaar tien vestigingen te openen”, aldus een van de oprichters van De Pizzabakkers, Anthony de Vries.

Over De Pizzabakkers

De Pizzabakkers formule staat bekend om zijn ambachtelijke houtovenpizza’s met een dunne, knapperige bodem. Hierbij schenken zij prosecco, cocktails, Italiaanse frisdrank en bier. “In Italië is het vak van pizzabakker, pizzaiolo in het Italiaans, een echt ambacht. Al onze producten zijn vers gemaakt en onze ingrediënten met zorg geselecteerd, zodat we de lekkerste pizza kunnen maken. De lekkerste pizza, maar wel tegen een redelijke prijs: value-for-money”, aldus De Vries.

To go vestiging

Op 15 december 2018 begon De Pizzabakkers nog met een to go vestiging om de mensen gemakkelijk kennis te laten maken met de ervaring van De Pizzabakkers. Op de Horecava zal dit dus nog makkelijker gaan met Virtual Reality.

×