Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Pizzabakkers en Da Portare gaan fuseren

12 juni 2018
De Pizzabakkers en Da Portare Via hebben bekend gemaakt in de loop van het jaar te gaan fuseren. Op dit moment heeft De Pizzabakkers twaalf vestigingen en Da Portare negen vestigingen. De bedrijven zijn ervan overtuigd samen sterker te staan. De kernwaarden van beide bedrijven komen nagenoeg overeen; ze staan voor een ambachtelijke houtovenpizza van hoge kwaliteit.

Da Portare Via gaat opereren onder de merknaam De Pizzabakkers. Eén voor één zullen de restaurants voorzien worden van De Pizzabakkers ‘look and feel’. Voor elke vestiging wordt een geschikte franchisenemer gezocht. De Pizzabakkers streeft ernaar eind 2019 dertig vestigingen te hebben door heel Nederland.

Over De Pizzabakkers

Negen jaar geleden is De Pizzabakkers opgericht door vier vrienden die gek waren van lekker eten en drinken. Ze wilden een restaurant opzetten waar ze zelf in de buurt naartoe konden en waar ze in een gezellig restaurantje lekkere pizza konden eten onder het genot van een prosecco. Laagdrempelig, gezellig, persoonlijk, maar met pizza’s van de beste kwaliteit. Alles vers gemaakt, echt zoals ze dat ook in Italië maken.

×