Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Pizzabakkers openen in Amsterdam Noord

Afgelopen weekend opende De Pizzabakkers hun vestiging in Amsterdam Noord. De opening werd feestelijk gevierd. De buurtbewoners en vrienden werden getrakteerd op pizzapunten en een glas prosecco.

De locatie

De Pizzabakkers familie is gevestigd op de hoek van de Nieuwendammerdijk en de Waddenweg, tegenover ijssalon IJskoud de beste. “De Pizzabakkers Noord is een plek voor het hele gezin. Terwijl ouders in het restaurant een glas prosecco drinken, kunnen kinderen spelen in de Pizzabakkers speelkeuken. Ook is het de plek waar je kunt komen met vrienden voordat je een avond gaat stappen. In de zomer kun je een plek verwachten waar je je pizza kunt halen om in het Noorderpark op te eten, of waar je lekkere prosecco cocktails kunt drinken op het terras!”, aldus Anthony de Vries van De Pizzabakkers.

Pizza én prosecco

“In de Italiaanse houtovenpizza’s wordt het authentieke Romeinse recept gebakken. De bodem is dun, krokant en superlekker. Er wordt gewerkt met louter verse ingrediënten en alle producten worden vers gemaakt. De liefde voor kwaliteit proef je doordat er gewerkt wordt met verse ingrediënten. Bij de Pizzabakkers draait het niet alleen om pizza, maar ook om prosecco. In Italië is prosecco iets voor iedere dag. In Nederland worden de bubbels nog vaak geassocieerd met luxe. Er is keuze voor een lichte frizzante, een verfijnde spumante of een verfrissende cocktail zoals de scroppino”.

Pizza to go

Alle producten zijn ook ‘to go’ verkrijgbaar. Er is dus ook de mogelijkheid om in het park te gaan picknicken, thuis iets te vieren of om thuis op de bank pizza te eten. Terwijl je wacht op je bestelling, kun je natuurlijk genieten van een prosecco of Italiaans biertje aan de bar.

De Pizzabakkers vindt veiligheid en duurzaamheid belangrijk. Er is daarom alleen de mogelijkheid om te betalen met pinpas of creditcard op de vestiging in Noord.

×