Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Pizzabakkers naar 50 vestigingen in 2024

De Pizzabakkers heeft als doelstelling tot 2024 te groeien van 20 vestigingen tot 50 vestigingen. Siang-Lan Go, directie bij De Pizzabakkers: “We hebben de afgelopen twee jaar ons bedrijf kunnen optimaliseren. Of het nu gaat om de kwaliteit van onze gerechten, de uitstraling of de ondersteuning aan onze franchisenemers. We liggen goed op koers voor wat betreft het realiseren van onze doelstellingen”.

Ambities van De Pizzabakkers

De Pizzabakkers zoekt ondernemers die mee willen groeien. Franchisenemers die van eten en wijn houden. Mensen met gevoel voor gastvrijheid, ambitie en doorzettingsvermogen, commerciële instelling, die bereid zijn hard te werken, druk kunnen weerstaan ​​en met cijfers kunnen omgaan. Momenteel ligt de focus op uitbreiding in de volgende steden: Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg.

Romeinse pizza’s

De Pizzabakkers bereidt pizza’s op Romeinse wijze met een dunne en krokante bodem. Het deeg maken we volgens eigen recept en laten we minstens 48 rijpen. Op het menu staan twaalf vaste pizza’s, variërend van de klassieke Margherita tot De Pizzabakkers-favorieten als de Prosciutto tartufo. Daarnaast bieden we een wisselende pizza van de maand. De meeste van onze pizza’s zijn ook verkrijgbaar in een vegetarische (en ook plantbased) variant. Naast pizza’s vind je op het menu verschillende antipasti om te delen, salades en dolci. Alles is vers en huisgemaakt!

 

Ontvang gratis meer informatie over De Pizzabakkers

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

De Pizzabakkers

×